Onze producten

 • Holthausen Clean Technology is al jaren actief in de duurzame automotive branche. een heeft door haar vele ervaring in het ombouwen van voertuigen veel mooie producten op de markt gezet. Holthausen Clean Technology is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van waterstof aandrijflijnen in bestaande voertuigen vanuit de ontwikkelingen die wij de afgelopen jaren hebben gedaan zijn hier enkele basis producten uit gekomen die u hier onder vindt! ook doen wij aan nieuwe ontwikkelingen op voertuigen die we nog niet gedaan hebben voor meer info hierover kunt u ons een mail sturen naar lead@holthausen.nlWaterstof voertuigen

Holthausen Waterstof kolkenzuiger

Waterstof vrachtauto's

 • Naar aanleiding van de vele vragen uit de markt naar heavy duty zero emissie voertuigen met genoeg range om normaal te kunnen functioneren. heeft Holthausen Clean Technology het op zich genomen om huidige diesel-, benzine- en elektrische voertuigen om te bouwen naar waterstof.

  Wij leveren diverse vrachtauto's op waterstof: Kolkenzuigers, Huisvuilwagens maar ook bakwagens en trekkers!

  Benieuwd wat een Holthausen Clean Technology waterstof vrachtauto voor uw wagenpark kan betekenen? configureer hem dan nu!Holthausen Waterstof transporter

Waterstof bedrijfswagens

 • Omdat bedrijfswagens op vele manieren dagelijks worden ingezet en genoeg laadvermogen moeten hebben met een passende range is de markt al een tijdje opzoek naar 'Zero emissie' bestelbussen met een fatsoenlijk laad vermogen maar ook een goeie range.

  Holthausen Clean Technology heeft hierom meerdere bestelbus uitvoeringen ontwikkeld op waterstof om er voor te zorgen dat er voor elke markt 1 tussen zit.


  Benieuwd wat een Holthausen Clean Technology bedrijfswagens kan betekenen voor uw wagenpark? configureer hem dan nu!Holthausen Waterstof greenmachines

Waterstof veegwagens

 • Veegmachines zijn enorme energie vragende machines wanneer ze aan het werk zijn om er voor te zorgen dat deze machines op zero emissie ingezet kunnen worden in de binnen steden en toch 8 uur kunnen werken heeft Holthausen Clean Technolgy enkele modellen ontwikkeld die verkrijgbaar zijn als Waterstof aangedreven machines van de kleine varianten tot de grote uitvoeringen! .


  Benieuwd wat een Holthausen Clean Technology veegmachine kan betekenen voor uw wagenpark? configureer hem dan nu!
Elektrische voertuigen

Holthausen Waterstof vuilnisauto

Elektrische vrachtauto's

 • Zero emissie wordt steeds een belangrijker aspect in binnen steden in Europa gaat u uw vrachtauto's inzetten in binnenstedelijke werkzaamheden dan is er een grote kans dat u dit de komende jaren met zero emissie voertuigen moet doen.

  Voor deze binnenstedelijke werkzaamheden heeft Holthausen Clean Technology batterij elektrische vrachtauto's ontwikkeld voertuigen met een lagere range maar prima inzetbaar voor hun functies in de binnenstad!

  Benieuwd wat een elektrische vrachtauto van Holthausen Clean Technology kan betekenen voor uw wagenpark? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden wij helpen u graag.
Holthausen Waterstof kolkenzuiger

Elektrische bedrijfswagens

 • Door het ontwikkelen van de waterstof bedrijfswagens hebben wij ook de Elektrische aandrijflijn kunnen ontwikkelen voor de bedrijfswagens dit zorgt er voor dat we gemakkelijk een accu systeem kunnen installeren en het voertuig batterij elektrisch kunnen laten rijden.

  Batterij elektrische bedrijfswagens zijn goed in te zetten in de binnensteden en voor werkzaamheden waar niet veel range voor nodig is. De voertuigen kunnen uitgerust worden met een 3,3kW onboard charger een 6,6kW onboard charger of een 22kW onboard charger. Ook bestaat er de mogelijkheid om het voertuig snel te laden tot 50kW.

  Benieuwd Wat deze Holthausen Clean Technology bedrijfswagen voor uw wagenpark kan betekenen? configureer hem dan nu!


Holthausen Waterstof veegmachine

Elektrische veegwagens

 • De elektrische veegmachines van Holthausen Clean Technology zijn perfect in te zetten in de binnensteden van nederland. De voertuigen hebben een goede range om in dagdelen te kunnen worden ingezet.

  Deze elektrische veegmachines zijn ontwikkeld om genoeg vermogen te kunnen leveren en hun werk voor enkele uren te kunnen doen.


  Benieuwd wat een Holthausen Clean Technology Elektrische veegmachine kan betekenen voor uw wagen park? Configureer hem dan nu!