Zero Emissie aandrijflinen

Meer info

Onze aandrijflijnen

FCEV Aandrijflijn

Wij kunnen u helpen als bedrijf met de ontwikkeling van uw voertuig naar Waterstof elektrisch, hiermee is uw voertuig geschikt voor de toekomst met een snelle vul tijd van 3 minuten en een hoge payload die naargenoeg gelijk is aan een diesel voertuig.

BEV Aandrijflijn

Een batterij elektrische aandrijflijn is perfect voor lichte voertuigen en voertuigen die geen lange afstanden rijden. uw voertuig kan daarbij ook bijgeladen worden bij de klant op locatie en is goed inzetbaar.

CNG Aandrijflijn

Een CNG aandrijflijn is zuinigeer dan een diesel / benzine aandrijving en is de perfecte tussen oplossing voor de transitie naar zero emissie.

Voordelen

Klaar voor de toekomst

Met onze aandrijflijnen bent u klaar voor de toekomst. de aandrijflijnen die wij ontwikkelen maken uw voertuig gereed voor het zero emissie belijd in steden en dragen bij aan het milue

Weinig onderhoud

Holthausen Clean technology haar voertuigen hebben weinig onderhoud waardoor u uw TCO beter kan calculeren dan met een Diesel voertuig.

Betrouwbaar

Onze aandrijflijnen zijn niet alleen state of the art maar ook betrouwbaar in het gebruik waardoor er zo min mogelijk down time ervaren wordt.

Request your development project now!

Contact now